Jogi nyilatkozat

A hoppkopp.hu oldalon általános információkat, tanácsokat igyekszünk adni az  életmódváltás, egészségmegőrzés és betegség megelőzés alternatív gyógyászati lehetőségeivel kapcsolatban.

Az oldal nem kíván diagnosztizálni, gyógyítani, rábeszélni, csupán választási lehetőséget kínál, ezért az ott leírt információk nem értelmezhetőek diagnózisként vagy terápiás utasításként és az orvosi szakvéleményt nem helyettesítik.

Nem vállalunk felelősséget semmilyen kárért, ami ezen információk akár közvetlen, akár közvetett felhasználásából származna.

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció, stb.) csak Kissné Kruppai Ibolya előzetes írásbeli engedélyével használható fel. A másodközlésnek meg kell felelnie – többek között – a Polgári Törvénykönyv 1957. évi IV. tv., a Büntető Törvénykönyv 1978. évi IV. tv., a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. és a Sajtóról szóló 1986. évi II. tv. vonatkozó rendelkezéseinek.

A tartalomszolgáltató engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos.

error: Védett tartalom !!