Eco Emporium

"JUST RIGHT FOR ME"

Sokaknak eljön az az időszak az életébe, amikor tudatossá válik számukra, hogy tenniük kell valami pluszt az egészségükért. Ez velem ismegtörtént.

Tehát feltettem magamnak a kérdést:

Mit teszek ÉN önmagamért?

Annak ellenére, hogy "egészségesnek" éreztem magam, korántsem voltam az. A vitalitásomnak köszönhetően, sosem volt igazán betegségtudatom. Az étrendemre régóta odafigyelek, hiszen szervezetünk szempontjából elsődleges fontosságú, hogy mit étkezünk. Életem során mindig próbáltam arra törekedni, hogy minél kevesebb káros anyagot vigyek be a szervezetembe, illetve ha tehettem, a természet felé fordultam. A gyógynövények használata mindig a mindennapjaim része volt.

Jött egy egészségügyi probléma, amikor is újratervezésre kényszerültem. Rájöttem, az sem mindegy, mit kenek a bőrömre és milyen tisztítószereket lélegzek be. A szervezetem az évek során telítődött méreganyagokkal a különböző kórházi kezelések eredményekén. Azon kezdtem el mélázni, vajon mivel tudnám ezt ellensúlyozni?

Vajon hogyan tudnák jobban odafigyelni a saját és a környezetemben élők egészségére? Vajon mi az, amit a saját lehetőségeimhez képest, meg tudok valósítani megelőzés és egészségtudatosság terén?

MIHI, csakis MIHI, mert "csak pont jó nekem". Kevés olyan termék, termékcsalád van a mai magyarországi piacon, amelyek összetevői nagyrészt gyógynövény-hatóanyag alapúak, s egyben vegán, sls-, parabén- és színezékmentes termékekek. Számomra kiemelten fontos, hogy azok a termékek amiket használok, méreg és károsanyagmentes termékek legyenek.

A cég háztartási termékeket, de emellett kozmetikai termékeket forgalmaz.

Miért legyen MIHI törzsvásárló :

 

  1. ha olcsóbban szeretne vegán termékeket vásárolni a bolti áraknál,
  2. ha regisztráció után még 20-30 %-kal olcsóbban szeretne vásárolni a katalógus áraknál,
  3. ha nem akarja idejét arra pazarolni, hogy boltba jár és hosszú sorokat vár ki,
  4. ha fontos Önnek, hogy minőségi, vegán kozmetikai és háztartási termékeket használjon,
  5. ha zavarja, hogy takarítás közben, különböző méreganyagokat lélegez be a szervezetébe,
  6. ha kímélni akarja bőrét, miközben tisztítószereket használ,
  7. ha kiemelten érdekli a környezet védelme és ökotudatosan él.

A MIHI termékek széles választéka miatt egy helyen meg tud vásárolni minden otthon szükséges terméket. A hölgyek többsége sminkeli magát, mindenki mosakszik, fogat mos, fürdik és én még nem találkoztam olyan háztartással, ahol ne takarítottak volna. Jól gondolom? Hozzon egy döntést Ön is, mert nem mindegy mit használ! Gondoljon az egészségére!

Amennyiben sikerült érdeklődését felkeltenem és szeretne 20-30%-os kedvezménnyel csökkentett áron hozzájutni cégünk fantasztikus termékeihez és/vagy szeretne otthonról vásárolni és/vagy kényelmesen egy nagyszerű csapatban dolgozni, küldje el jelentkezését az itt található űrlap segítségével VAGY vegye fel egyszerűen a kapcsolatot velem a Facebook oldalmon keresztül, a facebook ikonra klikkelve!

A jelentkezés elküldését követően, pár órán belül felveszem Önnel a kapcsolatot.

Körzetszámmal kérem megadni
Választása semmilyen kötelezettséggel nem jár, csak részemre tájékoztató jellegű.
343498174_948820962831867_9182627620517165172_n
318523109_805209307211368_314806088275566326_n
eu
error: Védett tartalom !!