Rólam írták

"Örömmel tölt el a lehetőség miszerint visszacsatolást adhatok Kissné Kruppai Ibolyáról és munkásságáról akit szívből ajánlok mindenkinek. Személy szerint én nagyon lelkiismeretesnek és motiváló embernek találtam aki lenyűgőzött professzionális hozzáállásával minden szituációban, illetve ehhez párosul az ő csodálatra méltó személyisége, jó tulajdonságai. Kérem ne habozzon vele kapcsolatba lépni amennyiben úgy érzi szüksége van tanácsra vagy egy kis támogatásra!"

S. Hajnalka

2019-11-08

"A játékos firkálás igen csak felkavarta bennem az állóvizet és új rálátást adott az életemre. Azaz, nekem kell változtatnom, ha azt szeretném, hogy kimozduljon, vagy itt fogok fulladozni a saját jószándékomban. Örülök, hogy elmentem erre a grafológia programra."

M. Katalin

2019-11-11

"Köszönöm, hogy elindítottál a változás felé vezető úton. Nem volt fájdalommentes, mert a "telitalálatos" kérdésed után, akkor végigsírtam a délelőttöt, de aznap elkezdtem gyógyulni és nem hibáztatom többé magamat olyasmiért, amiről nem tehetek. Köszönöm a tartalmas beszélgetéseket."

V. Lea

2019-12-09

"Hogy milyen volt?? 🙂 🙂 Piszok jó volt hallani a rajz- és firkaelemzésed, de ugyan akkor valahol egy picit meglepő félelmetes maga a felismerés is!! Szóval olyan vegyes érzés, de nagyon jó volt beszélgetni veled. Még egyszer nagyon nagyon KÖSZÖNÖM!!!" 🙂 🙂 🙂 😘😘

H. Júlia

2020-01-11