Farmasi Nekem

Nekem eljött az az időszak az életében, amikor tudatossá vált számomra, hogy tennem kell valami pluszt - a lehetőségeimhez képest - az egészségemért. Sokat gondolkoztam a rákbetegségem miatt, mitől is alakulhatott ki? Mit teszek ÉN önmagamért? Annak ellenére, hogy "egészségesnek" éreztem magam, korántsem voltam az, viszont a vitalitásomnak köszönhetően, sosem volt igazán betegségtudatom. Az étrendemre régóta odafigyelek, hiszen szervezetünk szempontjából elsődleges fontosságú, hogy mit étkezünk. Életem során mindig próbáltam arra törekedni, hogy minél kevesebb káros anyagot vigyek be a szervezetembe és a szüleim példája alapján, sok esetben természetes gyógymódokat alkalmaztam. Mindig kedveltem gyógynövényeket és azok származékait alkalmazni.

Aztán jött a pillanat és újragondoltam ezt is, mint sok minden mást az életemben. Rájöttem, az sem mindegy, mit kenek a bőrömre és milyen tisztítószereket lélegzek be. A szervezetem telítődött méreganyagokkal a különböző kórházi kezelések eredményekén. Azon kezdtem el mélázni, vajon mivel tudnám ezt ellensúlyozni? Vajon hogyan tudnák jobban odafigyelni a saját és a környezetemben élők egészségére? Vajon mi az, amit a saját lehetőségeimhez képest, meg tudok valósítani megelőzés és egészségtudatosság terén?

Ekkor találtam rá a Farmasi-ra. Felcsillant a szemem a termékek láttán. Talán nem is tudok említést tenni olyan termékről, amelynek a fő összetevője nem gyógynövény-hatóanyag s emiatt egyből szimpatikussá vált. Illetve amikor átolvastam a termékleírásokat, azok mind méreg és károsanyagmentes termékek. A cég smink, pipere és háztartási termékeket is forgalmaz. Számomra az a pillanat volt a legfontosabb, amikor felfedeztem a biológiailag lebomló, környezetkímélő tisztítószereket.

Miért NE legyen FARMASI törzsvásárló :

  • ha, NEM szeretne bolti árakon vásárolni, mint akármelyik multiban,
  • ha, regisztráció után, NEM szeretne a katalógus áraknál, még 23 %-kal olcsóbban vásárolni,
  • ha, NEM érdekeli, hogy boltba kell járnia és azzal tölteni az idejét, hogy hosszú sorokat vár ki,
  • ha, NEM zavarja, hogy milyen smink- és pipere termékeket visz fel a bőrére,
  • ha, NEM zavarja, hogy takarítás közben, különböző méreganyagokat lélegez be a szervezetébe,
  • ha, NEM érdekli a környezet védelme stb.

Én már csak FARMASI termékeket használok itthon, hiszen ez nem kerül nekem extra költségbe, mivel amúgy is meg kell vásárolni minden itthon szükséges terméket. A legtöbb nő sminkeli magát, de mindenki mosakszik, fogat mos, fürdik és én még nem találkoztam olyan háztartással, ahol ne takarítottak volna. Jól gondolom? Gondolja át Ön is, mert nem mindegy mit használ!

Amennyiben sikerült érdeklődését felkeltenem és szeretne 23%-os kedvezménnyel csökkentett áron hozzájutni a a FARMASI fantasztikus termékeihez és/vagy szeretne otthonról vásárolni és/vagy kényelmesen egy nagyszerű csapatban dolgozni, küldje el jelentkezését az itt található űrlap segítségével VAGY vegye fel egyszerűen a kapcsolatot velem a Facebook oldalmon keresztül, a facebook ikonra klikkelve!

A jelentkezés elküldését követően, pár órán belül felveszem Önnel a kapcsolatot.

Körzetszámmal kérem megadni
Választása semmilyen kötelezettséggel nem jár, csak részemre tájékoztató jellegű
Környezettudatosság
Farmasi természetes kozmetikumok
67650290_2386466238063791_7752212830211801088_n
Mass_oil